Papírgyűjtés 2018 ősz

Kedves Szülők és Gyerekek!


Október elején iskolánk ismét papírhulladék gyűjtést hirdetett. A befolyt összeget az ÖKO iskola terveinek megvalósítására fordítjuk. A legtöbb hulladékot összegyűjtött osztály meglepetésben részesül. :)


Lehetőség van nagyobb mennyiséget közvetlenül a telephelyre szállítani. Bővebb információkért görgessenek az oldal aljára! :)
Amit kérünk a gyerekektől (és a felnőttektől), hogy:

  • az alábbi módon gyűjtsék a hulladékokat:- Papírhulladék: Kötegelve vagy dobozolva kell gyűjteni. A kartont kizárólag lapjára hajtogatott állapotban, kötegelve kell gyűjteni. Az újságpapírt és a kartont is erős zsineggel (akár duplán) kell átkötni, mert a mérés és a rakodás közben könnyen szétszakadhat a csomag.

- PET palack: Kizárólag folyadékmentes, lapított, taposott, zsákolt állapotban veszik át. A zsák száját szorosan át kell kötni, nehogy szétszakadjon rakodás közben.


  • a szomszédhoz is csöngessenek be nyugodtan, szerintünk örülni fog, ha a hónapok, esetleg évek alatt felhalmozott hulladéktól megszabadulhat.
  • hatalmas segítség, ha otthon le tudják mérni az összegyűjtött mennyiséget (NE FELEJTSÉK EL A "CSOMAGOKRA" RÁÍRNI A GYERMEK NEVÉT, OSZTÁLYÁT ÉS A MÉRT KG-OT!)
  • a későbbiekben megadott időpont(ok)ban (és csakis akkor) hozzák be az összegyűjtött mennyiséget. Ennek várható ideje november eleje lesz.
Tegyünk együtt környezetünkért! Formáljuk együtt gyermekeink környezettudatos gondolkodását!

Eredményes papírgyűjtést kívánunk!A cég, akikkel kapcsolatban állunk:
Nagy és Hettich Kft. 1172 Budapest, Cinkotai út 32. (bejárat a Vidor utca felől)
Hétköznapokon 7:30-15:00 között várják a gyűjtött mennyiséget.
Ha esetleg egyeztetni kell a céggel... 061 260 7791
Abban az esetben, ha a megadott címre el tudják szállítani az összegyűjtött papírt, a mérlegjegyet ne felejtsék el az iskola nevére (azon belül az osztály és gyermek nevére) kérni és nekünk odaadni!
A papírgyűjtéssel foglalkozó cég más cégekhez is kimegy nagyobb mennyiség esetén.
Eredményes gyűjtést és szervezkedést kívánunk! :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.